Najnovšie recenzie zo sekcie Hojdacie koníky
ABAKUS Hojdacie kreslo lietadlo
Pridané: 24. januára 2016
(naposledy upravené 24. januára 2016)
Zakúpený v Sisababy
som spokojna
- super velky,dcera je vyssia tak sedi perfektne, mladsia este troska musi dorast
- trosku neobratny pri otacani, pouzivame ho v byte
odporucam, pri cvalani je to celkom makacka, skusali ho aj dospelaci a chvalili si
- Koník je krásny a s dobrými efektami a super cenu.
odporúčam kúpu tejto hračky.
- konik je velmi pekny, rozmery su vsak ine, vyska sedadla od zeme nie je 30cm ako uvadzaju na stranke... na krabici je uvedeny vek od 18mesiacov, nasa 17mesacna dcerka sa na konikovi rada hojda, ale kedze patri medzi vyssie deti, tak jej coskoro bude uz aj maly..skoda
- rucky, za ktore sa dieta drzi sa heglaju a cim viac sa dieta hojda, tym je to horsie..
pekny konik, kludne sa na nom pohojda aj rocne dieta...
velmi kila azaroven pohodlna hojdacka. Vhodne urcite skor ako od 12 m ak chcete babo sami hojdat
cena
vsetko ok
- veľkosť, farba, materiál, zvuk
- ľahko sa dá zložiť
Je veľký a dieťaťu nebude hneď malý. Má krásnu farbu a výborný materiál. Vydáva zvuk ako ozajstný koník. My sme s ním velmi spokojní a sme radi, že sa nášmu drobčekovi páči. Je štastný, keď hýbe pusinkou a vydáva zvuky.
odporucam kvalitny vyrobok vhodny pre najmensich
Vnucke sa velmi pacil.
objednávali sme tovar ktorý nie je dostupný bežne v predajniach. Teším sa, že bola možnožnosť kúpiť uvedený výrobok u Vás. Ďakujem veľmi pekne, sme spokojný nielen my ale hlavne náš malý vnúčik.
- Je to milé.
- Zatiaľ nič.
S výrobkom som spokojná, uvidíme, čo to urobí časom :-)
- krásne vypracovanie
- skoro ako živý
Je to krásny koník, ktorý určite poteší každé dieťa.
spokojná,odporúčam
- dobry
- nic proti
sme spolojni
- Dizajnovo pekné hojdacie kresielko - macko.
- Na niekoľkých miestach bol materiál - poťahová látka rozpáraná, musela som zašívať ručne. Je tam málo látky vo švíkoch, niekde som ani nemala čo zasšiť, lebo tam nebola žiadna zašitá látka, takže predpokladám, že sa to rýchlo znovu vystrapká a už nebudem mať to ako zošiť, a tým sa kresielko úplne znehodnotí. Hojdať sa na ňom bude môj vnúčik, ktorý má len 10 mesiacov.
Kresielko je funkčné, len škoda, že hneď nebude mať ten plyšový poťah, pretože nie je nič zahnuté vo švíkoch (ako som uviedla vyššie).
- klasická hračka pre moju princeznú
- odporúčam
pekné vyhotovenie, zábavné zvuky
- len odporucam ,o)
Tento produkt som si vybrala,lebo si myslim,ze je vhodne pre male deticky ,ktore sa radi hojdaju a skumaju...Urcite len a len odporucam
- velmy pekny konik, ako zivy, aj vydava zvuky a hybe chvostikom aj papulkou
- mierne zoskrabnuta farba na niektorych miestach drevenej kontrukcie (kolisky)
celkovo som spokojna, konik splna moje predstavy a hlavne sa paci mojim dievcatam :)
- zlatucky,bezpecny, pohodlny,lahky
- nemam
jednoducho super
Zobrazujem 321 - 340 zo 370 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19 Ďalšie »